Eerste informatieavond Heiligeboom

30 september '22

Op woensdag 21 september organiseerden we in samenwerking met de gemeente een informatieavond voor omwonenden en andere belangstellenden. Tijdens deze avond deelden we de eerste informatie omtrent het nieuwbouwplan Heiligeboom in Moergestel.

image alt

Het doel van de avond

De eerste informatieavond stond in het teken van de omwonenden en andere belangstellenden kennis te laten maken met de eerste plannen en het ophalen van input en wensen uit de omgeving. De avond startte met een presentatie over de huidige stand van zaken. Na de centrale presentatie konden de aanwezigen door middel van post-its op panelen hun eerste reactie geven over verschillende onderwerpen, daarnaast was er ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Onderaan dit nieuwsbericht geven we antwoord op de gestelde vragen. 

Het vervolg

De opgehaalde informatie wordt de komende periode verwerkt in het stedenbouwkundig plan. Eind 2022 wordt een tweede informatieavond georganiseerd waarin we zullen terugkoppelen op welke wijze de input en wensen zijn verwerkt, hoe het definitieve stedenbouwkundig plan er uit ziet en hoe het vervolgproces zal verlopen. 

Bekijk de presentatie

Ben je benieuwd wat er gepresenteerd is deze avond? Via onderstaande button kun je de presentatie bekijken. De panelen die verspreid stonden door de zaal kun je via deze link bekijken.

Bekijk de presentatie

Veel gestelde vragen

Tijdens deze avond was er ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Hieronder kun je de antwoorden op veel gestelde vragen teruglezen.

  Nieuwsoverzicht
  Home