Informatieavond 10 juli

30 juni '23

Op dit moment werken wij in samenspraak met de gemeente aan de afronding van het stedenbouwkundig plan voor de nieuwe woonwijk Heiligeboom met circa 200 nieuwe woningen. Het stedenbouwkundig plan legt de toekomstige inrichting van het gebied vast en geeft aan waar de woningen komen en waar ruimte is voor parkeren, groen en de verkeersontsluiting.

Tweede informatiebijeenkomst

Na de eerste informatiebijeenkomst op 21 september 2022 hebben we het concept stedenbouwkundig plan gepresenteerd. De reacties die we daarop hebben ontvangen zijn de afgelopen maanden verwerkt tot een definitief plan, dat we je graag willen laten zien en toelichten.

Op maandagavond 10 juli van 19:00 tot 20:30 uur ben je van harte welkom in Cultuurcentrum den Boogaard aan Sint Jansplein 5 te Moergestel. Het is een inloopbijeenkomst, er vindt geen plenaire presentatie plaats. De projectteamleden van BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling, de gemeente Oisterwijk en stedenbouwkundig bureau SVP zijn aanwezig voor het beantwoorden van vragen.

Woningtypes

Let op: tijdens de inloopbijeenkomst informeren we je over de planning en het vervolgproces van de ontwikkeling van plan Heiligeboom. Er is nog geen informatie over woningtypes, plattegronden, verkoopprijzen etc. beschikbaar.

  Nieuwsoverzicht
  Home